Over ons

Arjan van Lierop Landbouwmechanisatie bestaat sinds 2002 en inmiddels kunnen wij u diverse producten en diensten aanbieden. Wij zijn specialist op het gebied van reparatie, productontwikkeling, onderhoud en verkoop aan en van tractoren, landbouwwerktuigen, constructiewerken en
machinebouw. Wij werken in onze werkplaats aan de meest uiteenlopende klussen met deskundig personeel en professioneel materiaal. Onze werkplaats is uitgerust met diverse apparatuur zoals: plasmasnijder, lasapparaat, draaibank, kolomboor, zaagmachine, hydraulische slangenpers etc. etc.

Naast onze werkplaats kunnen wij ook zonder problemen op locatie werken. Wij beschikken over een een servicewagen met een goede uitrusting waaronder: compressor, lasapparaat, hydraulische slangenpers, generator, endergelijke. Als het niet mogelijk is om uw tractor of machine op locatie te repareren kunnen wij met onze vrachtwagen het transport verzorgen. Het grootste deel van onze klanten zijn bollen- of plantenkweker, maar voor iedere denkbare bedrijfstak bieden wij onze producten en diensten aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Service

Met onze bus vol gereedschap
staan wij altijd klaar
voor spoedklussen!

Ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring
in het vak pakken wij elke
klus grondig aan.

Kwaliteit

Met onze specialistische
kennis leveren wij puur
en alleen kwaliteit.

Top